середа, 2 лютого 2022 р.

 Театральне дійство 

      Діти завжди з інтересом ставляться до театральної діяльності та з задоволенням беруть участь у виставах. Беручи участь у них, діти знайомляться з навколишнім світом у всьому його різноманітті через образи, фарби, звуки, а вміло поставлені питання змушують їх думати, аналізувати, робити висновки і узагальнення. З розумовим розвитком тісно пов'язана виразність реплік персонажів, непомітно активізується словник дитини, удосконалюється звукова культура її мови, її інтонаційний лад. Виконувана роль, вимовлені репліки ставлять малюка перед необхідністю ясно, чітко, зрозуміло висловлюватися. У нього поліпшується мова, її граматичний лад.

     Вихователь Поліщук С.В. запланувала та провела лялькові вистави "Тваринки в зоопарку" та "Діти - квіти", адже театралізовані заняття розвивають емоційну сферу дитини, примушують її співчувати персонажам, співпереживати подіям, які розігруються.






Немає коментарів:

Дописати коментар

 Благодійний ярмарок 12 червня в Улашанівському ліцеї імені Володимира Марковського було проведено благодійний ярмарок, мета якого була - зі...