четвер, 3 лютого 2022 р.

    День Соборності

         22 січня в Україні відзначається День Соборності.  З нагоди цього важливого для кожного українця свята в  дитячому садочку відбулося заняття для дітей середнього та старшого дошкільного віку  «Україна єдина», яке провела вихователь Василенко К.Л.. Під час якого діти ознайомилися з поняттями «єдина», «незалежна», закріпили знання про символи рідної держави. Діти дізналися, що слово «соборність» – означає єдність, згуртованість, неподільність. 

         Метою заходу було  поглибити знання дітей про свято Соборності України. Розширити знання  про свою державу; продовжувати знайомити дітей з Державними символами України.  Прищеплювати почуття гордості за свою країну, за свій народ, свою мову.  Викликати інтерес до вивчення історії України.

        Для закріплення знань про єдність їм організували флешмоб «Живий ланцюг єднання».  Адже головним символом Дня Соборності України є ланцюжок з людей, що взялися за руки. Цей ланцюжок символізує силу й міць волелюбного народу. Як могутня річка починається з маленького струмочка - так і непоборна нація починається з маленької людини. Тож давайте й ми з вами створимо струмочок, що символізує частинку великої єдиної та волелюбної ріки – України.




Немає коментарів:

Дописати коментар

 Благодійний ярмарок 12 червня в Улашанівському ліцеї імені Володимира Марковського було проведено благодійний ярмарок, мета якого була - зі...